понеділок, 20 травня 2013 р.

Наші чудові новини. Приїхав намет! / Good news. We've got the tent!

Привіт! Друзі, хорошими новинами не можемо не поділитися. В суботу до нас приїхав наш намет! Так не терпілося його якнайшвидше розгорнути, що ми із пошти пішли у парк Міцкевича і прямо там розклали палатку. Ух, який просторий, світлий і затишний у нас дім!

Наші дорогі друзі-ковалі й усі-усі, хто нам допоміг на цьогорічному фестивалі "Свято ковалів". Дякуємо вам! Завдяки вам у нас тепер є... не те, щоб дах, але тент над головою!

Дякуючи Василю Гудимі компанія Terra Incognita зробила для мотоекспедиції хорошу знижку і ми змогли купити намет, оптимальний для нас. Ура-ура! У нас є дім!!!





А, і так - справжні шоломи, а не кастрюльки на головах - у нас теж є!

6 коментарів:

  1. Вітаю з обновкою :) Непоганий намет, маю такий самий...

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо! У нас такий вперше, будемо тестувати. Свої враження розкажемо:)

    ВідповістиВидалити
  3. Теж дивися на терру інкогніто, але вибрав собі Пингвина,з наявнівстю тамбура.Хоча саме з тамбуром довше розкладати та складати, але в негоду можна і їсти зварити, та речі в сухому тримати.
    https://docs.google.com/file/d/0B8wbJs--JKZ9RXRzSndLV0d6NDQ/edit?usp=sharing

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. (Юля) ооо, обожнюю великі тамбури. Але вони миттєво додають зайвий кілограм до ваги палатки. А скільки твій Пінгвін важить? А ще у мене до Пінгвінів неприхована любов. Маю їх рюкзак - дуже задоволена.

      Видалити
    2. 5,6 кг,брав з рахунку на двох з запасом(якраз входить надувний матрас інтех 1,83Х2, дуже комфортно, як на дівані, дружина дуже полюбляє))).Так трішки вагу бере і сам матрас,зате як вдома)))

      Видалити
    3. (Юля) Ну так пристойно, на 3 кг важча за нашу. Але комфорт, особливо під час сну - штука важлива:)

      Видалити