четвер, 6 червня 2013 р.

Перші три дні зі старту

Привіт, дорогі друзі. Отже, таки почалося! Таки це правда, ми виїхали і позаду - уже перші сотні пройдених кілометрів, можна навіть сказати, подолано 3% нашого шляху (ги, 3%, сміхота!)

Що ж сталося в перші дні? Звичайно, перш за все - сам старт. Це щось таке, що у нас в житті ще не траплялося. Та свої враження розкажемо якось іншим разом. Впевнені, вам зараз нетерпиться почути, як у нас справи.

А справи чудово! Першого дня ми їхали під невеличким дощем, але цілком безпечно й комфортно. Але перед Тернополем перед нами нависла реально чорна хмара. І, як писав Дніпро, помітили світлу лінію, яка потім виявилась стіною зливи. Та нічого, накрились цератою, перечекали - і поїхали далі.




А в колясці тим часом назбиралась ціла калюжа води - Петро забув просверлити діри-дренаж:) Нічого, знайшли у Тернополі СТО, просверлили дно, тепер коляска не потоне. Ми проїхали ще трохи по трасі і вирішили шукати місце для нічлігу. День був повний вражень і виснажив морально, хотілося розібратись з думками і гарно поспати.

Петро знайшов відмінне місце для ночівлі, дуже затишне, серед сосен, де на галявинці поруч паслились коні, а навколо ріс чебрець. Не втримались, щоб не додати його до чаю. Вийшов дуже запашний!


Наступного ранку довго не спали, бо знали, що нас чекають у Житомирі. Не поспішали і приїхали вчасно - гості концерту, що організовувався на нашу підтримку, саме збирались під стінами РокБайкПаб "God's Garage"



Хочемо одразу сказати, що прийняли нас просто незабутньо! Ми і подумати не могли, що нас тут зустрінуть отак, як давніх друзів, настільки тепло і щиро. Ми розташувались, відпочили з дороги, а люди все приходили і приїжджали. Так приємно було спілкуватися із однодумцями, яким сподобалась наша ідея. 
Дуже хороший хлопець Сашко приніс нам ляльку-мотанку, яку зробила його дівчина. Ця лялька ще й як достойно зайняла місце у нашій колекції мотанок! Сашко, дуже дякуємо тобі і твоїй дівчині!


А далі президент байкерського клубу Gods Squad (які і є власниками цього пабу) оголосив початок концерту! Хлопці-музиканти були дуже цікавими і зробили цей вечір! Це був справіжній панк від Phooey, The Биты і Fatum. 


Ми багато спілкувалися з усіма, розповідали про нас, фотографувалися. 





А потім Петро знайшов дніпровода - і почалися доооовгі розмови про техніку. 



В той час як в пабі концерт був у самому розпалі і просто голова йшла обертом. 



Це був справжній панко-байкерський відрив, та всьому хорошому приходить кінець. І, загнавши мотоцикли всередину, ми пішли відпочивати.



А зранку нас чекав отакий сніданок. Що, не чекали такого від "брутальних" байкерів?! Ми ламаємо стереотипи!



Ми попросили у хлопців автографи напам'ять і поспішили до Києва, адже там нас уже чекали приємні новини... У повному обсязі прибула мотоекіпіровка від нашого партнера - компанії AGVSPORT.



Мотоциклісти підтвердять: комфортний мотоекіп - це половина справи в мотоподорожі. І тепер ми його маємо повністю. На разі їздили в нових куртках лише по Києву, тож казати щось рано. Обов'язково відзвітуємося про наші враження від цих костюмів! Так, а ще у нас є власні футболки з логотипом подорожі! 
І ще раз хочемо подякувати магазину motocabra і Ніколаю особисто за допомогу у доставці нашої екіпіровки і взагалі за допомогу у підготовці експедиції.


А далі ми трошки поїздили Києвом, зовсім випадково зустріли Юліну сестру Лесю (Леся, привіт ще раз!:)) і чекали наших друзів, які люб'язно приютили нас наніч. Чекаючи, познайомились із ще двома дуже цікавими мотоциклістами. Це просто неймовірно, як швидко люди із мото-руху знаходять спільну мову!


Із друзями ми трішки подуріли, провели квартирну прес-конференцію і фотосесію. 



Потренуватись не завадить, адже завтра на Контрактовій площі об 11 годині ми чекаємо усіх киян щоб поспілкуватися, попрощатись із столицею і вирушити далі у путь.
8 червня ми повинні бути у Харкові, а наступного дня - перший перетин кордону!
До зустрічі, друзі, не прощаємося, тільки кажемо па-па :)



Переглянути Мотоподорож. карта експедиції на карті більшого розміру

11 коментарів:

  1. 1)Кстати, про панк-рок. Улан-Батор - это город уникальной панк группы Оргазм Нострадамуса.

    2)Видео по дороге снимать будете? С коляски это будет довольно удобно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В дорозі у нас накрився обєктив фотоапарату, яким знімали відео (ну не розрахований він на "пыль дорог"). Так що чи буде відео з мотоцикла - питання відкриття, але завтра будемо щось із цим вирішувати

      Видалити
  2. привіт-привіт! на жаль, не можу прийти на пресу:( але хочу сказати, що у вас класне лого, класні фотки і взагалі все шикарне:))) щасти:)

    ВідповістиВидалити
  3. Гарний початок! Так тримати!
    А чим ви таку файну кольорову гуглокарту зробили?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Карту ручками робили - кожного дня наш Дніпро малює проїханий маршрут в режимі "Сторити карту". її і публікуємо.

      Видалити
  4. Радий був вас бачити. Гарної та цікавої вам подорожі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо тобі що прийшов! І дуже вдячні за фотографії! Вишли їх нам, будь ласка, також на пошту dnipromdobaykalu2013@gmail.com

      Видалити
  5. В Харькове где останавливаетесь? На площадь заезжать будете?

    ВідповістиВидалити
  6. Старий Максим6 червня 2013 р. о 21:39

    Доброго здоровя Петре та Юльо. Перш за все прошу вибачення, шо неналежним чином вас провели в цю нелегку мандрівку, якось недуже гарно получилось з нашої сторони... Але ми подумки на всьому вашому шляху разом з вами, успіхів вам та приємних вражень!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Супер! Щасти вам усюди! Будемо слідкувати за вашими пригодами.

    ВідповістиВидалити