середу, 4 вересня 2013 р.

Дорога на Москву. Владимир

(ПЕТРО)

Отако, не встигли виїхати ми з Іжевська, як натрапили на двох таких самих слабих, як і ми, лиш на Уралі. Чуваки з Єкатеринбургу їдуть до Санкт-Петербургу. Троха перегрілися, та й стали охолонути. Шо не кажи, але приємно, коли є такі люди. Тепер маємо друзів в Петербурзі. Ми поговорили таке-сяке, і поїхали, а за годину другу знову стрілися але то вже інша сторі.






А от власне і вона. Коли ми зупинялися на заправку і поїсти, то хлопці троха нас перегнали, але втрапили у халепу. При обгоні їх зачепив якийсь машиніст на своєму паровозі, і тепер типу розборки на трасі. Але у хлопів був реєстратор, і все окей. Винний буде машиніст. Ну, чуваки, бажаємо вам таки нині дістатися до ночівлі вже без пригод.


Знаки дивують :).  Чим ближче до столиці, тим дивніші назви :).



Приїхали ми у Владимир аж у ночи, а то була десь майже перша. Змокли, як цуцики. Дощ валит, як смерть. Але, на щастя, маємо там подругу Олю, яка і зігріла і нагодувала. Дякуємо!!!


А готує вона смачно, а пироги які пече з яблуками!


Ну а зранку ми, перед тим як на Москву їхати, вибралися до обіду в місто Владимир погуляти,  бо раніше ніж ніч краще у столицю не їхати, бо такі корки на дорогах, шо вам ся і не снилоси.


Владимир - то є досить древнє місто, яке у свій час будував і обживав Володимир Мономах. А звісно, тут церков та храмів море силенне.


А в стінах отакі цікавинки.





Це є оглядова площа. Звідси видно все, як на долоні. Красиво!









Такі ларьки є у місті, тут продають сік.


А це найперша аптека в місті. Дуже древня. Тут навіть кіна знімають.




Поряд з аптекою є кузня, де можна спостерігати отакі красиві ковані скульптури.


Це колишня водонапірна башта, в якій зараз розміщений музей . Ми туди не заходили.


А це "Золоті Ворота". Насправді красиво.


Ги)))) То є таке пірожено)) Було зїджене в одному з кафе))


Фото на пам'ять! Олю, приїзди в гості!!!

2 коментарі:

  1. Ну ви і відчайдухи! Витривалости вам, і бережіт здоровлє.

    ВідповістиВидалити
  2. Здравствуйте, я Хелена Хуліо з Еквадору, я хочу поговорити про службу фінансування Le_Meridian на цю тему. Фінансова служба Le_Meridian надає мені фінансову підтримку, коли весь банк у моєму місті відмовився від мого прохання надати мені кредит у розмірі 500 000,00 доларів США, я спробував усе, що я міг отримати позику в своїх банках тут, в Еквадорі, але всі вони відмовили мене, тому що мій кредит був низьким, але з божою благодаттю я дізнався про Le_Meridian, тому я вирішив спробувати подати заявку на позику. Бог бажає, щоб вони дали мені кредит у розмірі 500,000.00 доларів США про позику, яку мої банки тут, в Еквадорі, відхилили мене, це було дуже приємно робити з ними бізнес, і зараз мій бізнес проходить добре. Ось контактна електронна пошта / WhatsApp, що фінансується Le_Meridian, якщо Ви бажаєте отримати позику від них.Email:lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.comWhatsApp Контакт: 1-989-394-3740.

    ВідповістиВидалити