понеділок, 9 вересня 2013 р.

Будьте разом з нами, будьте як ми, будьте кращими за нас!

У нас є для вас сюрприз! Медіа-студія Denfilm в лиці Дапікса, засновника сайту stanislaw.in.ua, створила для нас відео - такі собі проміжні підсумки нашої дороги від Івано-Франківська до Байкалу! Відео класне, ми самі були приємно вражені, деякі моменти навіть не пам'ятали! Так що приємного перегляду:)

5 коментарів:

  1. я мрію, щоби життя мене зводило з такими чудовими дурними обезбашенними людьми, як ви, і з вами )) щоби ми зустрілися колись невідомо на яких дорогах, серед яких степів, і я нагадаю вам, що стежила за вашими цими пригодами від першого дня ))
    велике дякую вам! окремо за те, що ви знаходили сили, можливості і бажання не жабити ваше щастя, а ділитися з усіма близькими і навіть чужими людьми )) і взагалі дякую всім тим, хто слідкував і коментував, хто робив і монтував чудові відео, хто зустрічав, хто мовчки заздрив або крутив у скроні, хто їхав і хто поїде
    чекаю на розвернутий звіт!

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже цікаво та вже хочиться Вас побачити.
    А ще чикаємо на повний Ваш фільм про усе що побачили. Та скоріш уже у Франик!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Радий за вас,що ви вже дома.Значить подорож пройшла щасливо.Приємно було слідкувати за вашим маршрутом.Велике бажання побачити фільм про вашу подорож...

    ВідповістиВидалити
  4. Здравствуйте, я Хелена Хуліо з Еквадору, я хочу поговорити про службу фінансування Le_Meridian на цю тему. Фінансова служба Le_Meridian надає мені фінансову підтримку, коли весь банк у моєму місті відмовився від мого прохання надати мені кредит у розмірі 500 000,00 доларів США, я спробував усе, що я міг отримати позику в своїх банках тут, в Еквадорі, але всі вони відмовили мене, тому що мій кредит був низьким, але з божою благодаттю я дізнався про Le_Meridian, тому я вирішив спробувати подати заявку на позику. Бог бажає, щоб вони дали мені кредит у розмірі 500,000.00 доларів США про позику, яку мої банки тут, в Еквадорі, відхилили мене, це було дуже приємно робити з ними бізнес, і зараз мій бізнес проходить добре. Ось контактна електронна пошта / WhatsApp, що фінансується Le_Meridian, якщо Ви бажаєте отримати позику від них.Email:lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.comWhatsApp Контакт: 1-989-394-3740.

    ВідповістиВидалити